Goda luncher för take away
 

Vilka är vi?

Om oss

 
 

Fiesta Deli är ett bättre lunchalternativ.

 

Fiesta Deli är ett bättre lunchalternativ. Här hittar du snabbmat som du mår bra av! Våra goda lunchrätter och sallader är tillagade från grunden med kärlek och omsorg. Vi använder riktiga råvaror som till stor del är närproducerade eller ekologiska. 

Våra lunchrätter och sallader är anpassade för take-away och ska inte värmas. De är goda att äta som de är. Lådorna är tillverkade i bagass som är ett miljövänligare alternativ.

 

 

 
 
 
IMG_2217.jpg
 

VILKA ÄR VI?

 

Efter några år som cateringleverantör i Stockholm ville vi ha en bas och i december 2006 öppnade upp Fiesta Deli på Upplandsgatan i Vasastan. Under flera år serverades vällagade lunchlådor tillsammans med riktigt gott specialkaffe. Efter sju år tog Fiesta Deli paus och lämnade plats för hyllad sushibar på Upplandsgatan. Men i januari 2017 var det dags igen! Fiesta Deli har återuppstått med ett mer centralt läge i Klarakvarteren i Stockholm city. 

Fiesta Deli drivs som familjeföretag av makarna Andersson. Affärsidén är att servera vällagad och god mat som är lämplig för att ta med sig. Våra delilådor är anpassade för att kunna ätas på platser där man inte har möjlighet till att laga eller värma mat men ändå vill äta hälsosamt. Vi kallar det för ett bättre alternativ.

 
 
 
IMG_2216.jpg